Vinn pengar

Att rädda miljön är tyvärr en stor kostnadsfråga, vilket gör att det krävs stora summor pengar för att stora åtgärder ska kunna göras. Att göra små egna val i vardagen behöver inte kosta speciellt mycket, men i det stora hela så behövs det stora summor pengar för att företag och staten ska kunna ta fram miljövänliga alternativ, samt byta ut alla miljöfarliga saker till miljövänliga. Förutom att själv välja miljövänliga alternativ kan du som privatperson sätta in en gåva till flera olika organisationer som alla jobbar fört att vi ska få en bättre natur. Men med endast en vanlig lön som inkomst kan det ibland vara svårt att göra stor skillnad och därför kan det vara värt att försöka få in pengar på andra sätt.

Det finns idag en mängd olika sätt som man kan få in extra pengar på sitt konto. Ett av detta är att spela och förhoppningsvis ha turen med sig för att vinna. Idag finns det mängder med olika spel som alla har miljonsummor att dela ut. Ett exempel på ett sådant spel är Lotto. Spelet har funnits i Sverige sedan 1980 och drivs av det stora spelbolaget Svenska Spel.

För att spela på Lotto behöver du välja ut sju siffror mellan 1 och 35 som tillsammans bildar din lottorad. Raden lämnar du sedan in till ditt närmaste spelombud, vilket vanligast är hos en kiosk eller i en matbutik. Du kan idag även lämna in din rad digitalt över nätet. För att vara med i dragningen gäller det för dig att lämna in din rad i god tid innan dragningen sker, för att den ska hinna bli registrerad.

Varje onsdag och lördag så hålls dragningar på spelet, där de sju vinnande siffrorna väljs ut, vilket sker helt av slumpen. Lyckas du pricka in fyra eller fler rätt så har du vunnit. Dragningen visas alltid direktsänt på tv, men om du missar denna kan du alltid kontrollera ditt lottoresultat på nätet direkt efter dragningen.

Förutom Lotto så erbjuder Svenska Spel en mängd andra lotterier. Ett sådant är Joker, där du också ska välja ut siffror, men istället för sju separata siffror ska du här välja en sifferkombination på sju siffror. Dragningen för detta spel sker samtidigt som Lotto och om man vill så kan man kombinera spelen med varandra. Göra man detta och lyckas få alla rätt på Lotto samt minst två rätt på Joker så har man plockat hem Drömvinsten, som är en ständigt växande jackpott på minst 75 miljoner kronor. För en sådan stor summa kan man garanterat bidra till att göra vår planet till en bättre plats.